Arconia -Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arconia-Fórum

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Po patchi mi nejde lognout se

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Gambac

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 23. 07. 08

Po patchi mi nejde lognout se Empty
PříspěvekPředmět: Po patchi mi nejde lognout se   Po patchi mi nejde lognout se I_icon_minitimeTue Jul 29, 2008 12:07 am

At sem zkousel vsecko to ste mi napsali porad mi to nefacha...jen s tim repair si mel na mysli reinstal nebo ze to skusite nak opravit vy...protoze reinstal je trochu zdlouhavej
Dik za odpoved a za dobrou praci kteou odvadite pri provozu tohoto servru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
sidon

sidon

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 26. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Po patchi mi nejde lognout se   Po patchi mi nejde lognout se I_icon_minitimeTue Jul 29, 2008 7:29 am

Repair je taka utilitka ktoru najdes tam kde mas nainstalovane wow. Repair.exe
Chvilu to trva, ale je to rychlejsie ako reinstall.
Návrat nahoru Goto down
sidon

sidon

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 26. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Po patchi mi nejde lognout se   Po patchi mi nejde lognout se I_icon_minitimeTue Jul 29, 2008 7:31 am

Ale hlavne treba znovu prepisat realmlist.wtf, lebo patch to hodil spat na ofik!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Po patchi mi nejde lognout se   Po patchi mi nejde lognout se I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Po patchi mi nejde lognout se
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Arconia -Fórum :: Arconia Fórum :: Bugy-
Přejdi na: